subota, 22. veljače 2014.

Priopćenje povodom 11 godina zatočenja dr Vojislava Šešelja



Danas se u Hagu navršava 11 godina otkako je dr Vojislav Šešelj zatvoren. Taj zločin, ta svinjarija, dešava se u centru Zapada kome su puna usta ljudskih prava. Uopće nije važno koje je dr Šešelj nacionalnosti, vjere, ili političke orijentacije. Pa da je i najcrnji zločinac, takav tretman ne bi zasluživao.
Ali to nije ono najgore. Kako stvari stoje, on će još dugi niz godina sprovesti na istom mjestu, ako poživi. Jer njega je zahvatio rak, i ishod te bolesti je uvijek mračan. Treba samo napomeniti, da je u Haškom tribunalu „umrlo“ već desetak srpskih optuženika, a nijeda Hrvat, nijedan musliman!
Kao i za Miloševića za kojeg sam godinu dana prije njegove smrti napisao da će nastradati u zatvoru (vidi na internetu: „Kako ubiti Miloševića i zašto“), tako sam prije izvjesnog vremena objavio tekst o dr Šešelju: „Slučajne smrti u Ševeningenu“. Jer „Veliki brat“ ga neće pustiti živog iz zatvora, osim ako dr Šešelj ne bude toliko onemoćao da će njegova smrt veoma brzo biti izvjesna.
Dr Šešelj je bukvalno razbucao optužnicu protiv njega, pravno porazio čitav Haški tribunal, a krvnici su uvijek osjetljivi na takve stvari i svete se na najgori mogući način.
Historija će, međutim, dati konačan sud o ovom tribunalu, i pokazat će se da je propast ovakvog Zapada započela upravo u centru „međunarodne pravde“ u Hagu.


Nema komentara:

Objavi komentar