srijeda, 12. veljače 2014.

Priopćenje o toku „narančaste revolucije“



„Narančasta revolucija“, na koju je ovaj kabinet u više navrata upozoravao, u punom je zamahu. Miloševićevska Srbija i sadašnja Ukrajina, modeli su po kojima se proizvode isprovocirani neredi u BiH. Cilj je više nego jasan. Suštinski i formalno ukinuti Republiku Srpsku. Protivljenje ovog entiteta ulasku u NATO i njegova orijentacija prema Rusiji, glavna je optužnica Zapada radi čega se ova „revolucija“ i sprovodi. Usput, po namjerama oslabljene velesile, predvodnika Zapada, BiH je predodređena da u njoj zavlada umjereni islam, ne onaj SDA-ovski i SDP-ovski, kako bi se njime moglo manipulirati protiv daljnjih integrativnih procesa Evropske Unije.

Sada otpadaju sve tvrdnje onih u RS, da vanjska opasnost više ne postoji i da je glavni problem za Srpsku loša ekonomska i socijalna situacija. Ovaj je kabinet, i to svi znaju, također, i to vrlo oštro, ukazivao na prisutne ekonomske i socijalne probleme, i svojih se ranijih stavova ne odriče. Ali smatra da je, u ovim trenucima, sadašnji ubistveni napad na RS i odbrana Republike od „međunarodne zajednice“, nešto što ima apsolutni prioritet nad svim ostalim problemima.

Otužno je to, što oni, koji po svaku cijenu žele da sruše sadašnju vlast, i koji se apsolutno oslanjaju na prljavu „narančastu revoluciju“ koja je u toku, ne žele da vide da „sa đavlom tikve sade“. I kada bi i uspjeli u svom naumu, cijena bi bila propast Republike Srpske. Ili možda misle da „Veliki brat“, koji je podržavao i podržava na desetine reakcionarnih režima u svijetu, želi na ovim područjima ekonomsku i socijalnu pravdu? A možda smatraju i da bi im svjetski Sotona besplatno pomagao u njihovom naumu? I konačno da li shvaćaju da, udružujući se sa otvorenim neprijateljima Republike Srpske, postaju izdajice svog naroda i svoje zemlje?


Nema komentara:

Objavi komentar