petak, 3. svibnja 2013.

Uskršnja čestitka Vlajki Emila, dopredsjednika Republike Srpske svim kršćanima pravoslavne vjeroispovijesti



U ime svih članova Kabineta i u svoje osobno ime čestitam svim kršćanima pravoslavne vjeroispovijesti veliki i radosni praznik Vaskrs.

            Neka Vaskrs podsjeti na najviše moralne vrijednosti, požrtvovanje za druge i na očuvanje i dobrobit vlastite zajednice. Patnje i stradanja koje je srpski narod doživio posljednjih decenija od strane Imperijalnog Antikrista, slično je onome što je židovski narod proživljavao milenijima. Povrh svega, domaće sluge Antikrista, ekonomski, socijalno i teritorijalno su upropastile i izdale sve što je srpsko. „Ali, ničija nije do zore“. Uskrsnuće Krista je dokaz da će srpski narod, koji u svom najdubljem biću ima povik: „Bože pravde“, kad-tad smoći snage da se povrati duhovno i teritorijalno, da reintegrira svoje izvorište, Kosovo i Metohiju, i da sa radošću u srcu nastavi slaviti Svevišnjeg.

Želim Vam, da u ovim trenucima zaboravite na revolt kojeg opravdano osjećate zbog djelovanja Antikrista, bombardiranja, demoniziranja i ucjena, te da Uskrs proslavite u radosti i miru, u krugu obitelji, sa dragim prijateljima, i sa nadom u božju pravdu.


HRISTOS VOSKRESE!
VAISTINU VOSKRESE!